arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-line-right arrow-right arrow-up ballon close facebook filter glass lock menu phone play point q question search target twitter
Las cookies propias y de terceros nos permiten mejorar nuestros servicios. Al navegar por nuestro sitio web, aceptas el uso que hacemos de las cookies. Más información Aceptar
X

Menció especial per a NUA arquitectures per Rehabilitación y ampliación de los Talleres Gon-Gar

próxima
24 octubre 2018

El jurat destaca que el projecte troba a la nau preexistent l'oportunitat d'establir com a origen del projecte un diàleg entre allò que ja existeix i les noves construccions. La creació d'un nou espai a doble alçada, l'obertura de noves finestres i lluernes milloren les condicions de llum i d'espai de la nau. El jurat valora especialment la decisió de buidar, retallar i inserir amb la intenció de conservar l'essència de la construcció original