arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-line-right arrow-right arrow-up ballon close facebook filter glass lock menu phone play point q question search target twitter
Las cookies propias y de terceros nos permiten mejorar nuestros servicios. Al navegar por nuestro sitio web, aceptas el uso que hacemos de las cookies. Más información Aceptar
X

Mención especial para NUA arquitectures polo proxecto Rehabilitación e ampliación dos Talleres Gon-Gar

próxima
24 octubre 2018

O xurado destaca que o proxecto encontra na nave preexistente a oportunidade de establecer como orixe do proxecto un diálogo entre o existente e as novas construcións. A creación dun novo espazo en dobre altura e a apertura de ventás novas e lucernarios melloran as condiciones de luz e espaciais da nave. O xurado valora especialmente a decisión de baleirar, recortar e inserir tentando conservar a esencia da construción orixinal