arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-line-right arrow-right arrow-up ballon close facebook filter glass lock menu phone play point q question search target twitter
Las cookies propias y de terceros nos permiten mejorar nuestros servicios. Al navegar por nuestro sitio web, aceptas el uso que hacemos de las cookies. Más información Aceptar
X

A special mention for NUA Arquitectures for the renovation and extension of the Gon-Gar workshops.

upcoming
24 octubre 2018

The jury noted that the fact that the project is in the pre-existing building allows it to establish a dialogue between the existing building and the new constructions as the genesis of the project. The creation of a new, double-level space and the opening up of new windows and skylights improve the lighting and spatial conditions of the site. The jury was particularly impressed by the decision to clear out, cut back and insert as a means of preserving the essence of the original building.